Alles over een uitvaart in Enschede

FC Twente uitvaart

FC Twente speelt een hele belangrijke rol in het leven van veel Tukkers. Veel mensen zijn FC Twente-fan voor het leven. Het komt dan ook regelmatig voor dat de uitvaart van een overleden fan voor een deel ook in het teken staat van FC Twente. Dankzij een samenwerking tussen Vredehof Uitvaartverzorging en FC Twente is het mogelijk om een echte FC Twente uitvaart te houden voor een overleden supporter.

De FC Twente uitvaart kan helemaal op maat worden samengesteld. Op die manier kan de familie helemaal zelf bepalen hoe de plechtigheid er uit komt te zien. Er zijn diverse uitvaart gerelateerde FC Twente artikelen. Denk daarbij aan een speciale FC Twente uitvaartkist, rouwkaarten helemaal in de huisstijl van FC Twente, bloemstukken met de logo’s van FC Twente, een FC Twente urn of FC Twente grafsteen. Daarnaast zijn er nog verschillende fan artikelen die gebruikt kunnen worden om er een echte FC Twente uitvaart van te maken.

Als de spelersbus niet ingezet hoeft te worden voor de voetballers is het ook mogelijk om de spelersbus te huren voor de uitvaart. Op die manier kunnen de nabestaanden in de bus worden vervoerd waar doorgaans de spelers van FC Twente mee worden vervoerd naar uitwedstrijden.

Overlijden in regio Enschede melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206